Køkkenbord
Den vigtigste plads i køkkenet

Køkkenbord.dk
Skal køkkenbordet være i granit, stål, træ eller laminat?

Køb annonce på Køkkenbord

Køkkenbord

Køkkenbordet er den vigtigste arbejdsplads i hjemmet. Det sted hvorfra al føde gøres klar. Der smøres madpakker og tilberedes julegås. Morgensnaps og natmad. Køkkenbordet lægger ryg til det hele.

Skal køkkenbordet være af laminat, granit, stål, terrazzo, træ? Mulighederne er mange.
Køkkenbord
Køkkenbord i stål

Det kan virke voldsomt hvis alle borde i dit køkken er lavet af stål. Men måske også lidt smart? De fleste foretrækker dog nok at have et køkkenbord i stål omkring køkkenvasken. Så kan der plaskes med vand i store mængder, når der ordnes grøntsager eller renses fisk.

Der er en ulempe ved et køkkenbord i stål, det bliver ridset. Hen over tid vil der uundgåeligt komme ridser og stålet får et lidt mat udseende. Det er svært at undgå.

Kalkpletter fjerner du med lagereddike eller kalkfjerner. Brug altid en blød klud - ikke noget med skuresvamp eller lignende som blot vil give en masse ridser.

Pris for et køkkenbord i stål: Ca. 1600 kr. pr. m.


Heartsteeling Unikt Design

Køkkenbord

Køkkenbord i træ

Køkkenbord i granit

Køkkenbord i terrazzo

Køkkenbord i stål

Køkkenbord i laminat

Kildeangivelse: Dansk-Info.dk

Køkkenbord

Skal hun have en tur på køkkenbordet?
Få mere sjov og latter ind i parforholdet - mere plads til spontane oplevelser i køkkenet, som ikke kun handler om at lave mad. Bliv gode venner igen med en times parterapi hos sexologen. Du har fortjent det.

Dit køkkenbord skal holde i mange år. Det skal være praktisk i hverdagen, og må gerne være lidt lækkert når der er fest. De to krav kan de fleste køkkenborde opfylde. Men eftersom priserne er meget forskellige, er der også forskelle i kvalitet og design. Tag som en tommelfingerregel den billige bordplade, hvis jeres køkken slides hårdt. Så kan I skifte køkkenbordet, når børnene er flyttet hjemmefra og der bliver mere ro i køkkenet.

Hvis du alligevel skal købe nyt køkkenbord, så melder behovet sig naturligt for også at købe en ny køkkenvask. Det er mest lækkert, hvis køkkenbord og køkkenvask passer sammen i design og finish.

Køkkenbord i stål drives af Dansk Info i Århus • Copyright 2014.